Med tekstbidrag fra Mats Thunes

Herrelaget; 2. sesong med 7'er :  

Når det gjelder herrelaget i Årstad, har de vært hele 12 lag i sin pulje, og de har fått spille 11 kamper per sesong. Og det til tross for at de i utgangspunktet som 7’erlag kunne tenkt seg langt færre kamper, iallfall på høstsesongen, siden flere forsvant pga studier osv.

Men de har klart å gjennomføre sesongen, og endt på en fin 7.plass. Vel, Møhlenpris har av en eller annen grunn ikke avviklet sine to kamper mot Årstad. Hadde Årstad vunnet disse kampene, hadde de faktisk kunne endt på en 4.plass…!

Det er ellers her kommet spennende innspill fra en ny gruppe med herrespillere, som ønsker å starte 11’erlag til neste år! Selvfølgelig ønsker de å ha et tilbud om en ok treningstid som passer spillerne bedre enn i sesongen som var. Viser ellers til eget referat fra Mats Thunes.


 

            Mats Thunes : 

Herrenes Fotballsesongen for Årstad 2015

 ”Som i fjor arrangerte Årstad fotball ”BergensCupen” igjen i mars og var fortsatt en suksess og 10 lag var med. For Årstad gikk ikke  cupen så bra, laget røk i gruppespillet. Vårdelen av sesongen gikk strålende og vant mange av de kampene vi hadde før sommerferien.

Til høst sesongen visste vi at vi kom til å få problemer da mange på laget måtte flytte på grunn av studier og andre ting, men heldigvis klarte vi å skrape sammen en gjeng som ville spille. Treningstid ble komplisert, vi kunne tenkt oss andre tidspunkt siden det ikke alltid passet for alle, derfor ble det vanskelig å få spilt sammen uten om kampene. 

I høst sesongen var det blandete resultater og Årstad endte på en 7 plass på tabellen. Framover er det snakk om å kanskje starte opp et 11er lag, det kan bli spennende å se om vi får til!!”


Og det fikk de til! 

I 2016 er det påmeldt 11'er lag 

for både herrer og damer senior !! ;-) 


Treningstilbud har vært en utfordring. Herrelaget har hatt treningstid tidlig rundt kl. 21 om tirsdager og rundt kl. 17 om torsdager, dette har visst kollidert en del med andre ting. Damene har og måtte ta til takke med kun trening på minibane på Krohnsminde, da mandager og torsdager, men det er nå bedre enn ingenting. Likevel uheldig når en skal trene formasjoner og bli vant til 11’erbane. Hadde det bare vært grønt på Rautjern.. Men for all del; det er fint på Krohnsminde - med nå nytt gressdekke - og med forholdsvise nytt og flott garderobeanlegg! 


* Tilføring ang trening - 2016: På nyåret har Årstad Fotball fått treningstider en tid hver ukedag på Krohnsminde,  så treningstilbudet er blitt bedre. Likevel er det ønskelig med mer tid på selve 11'erbanen, i stedenfor å trene på lillebanen, hvor vi har fått flest treningstider. 


********************************************************************************07.02.2016

Skriv kommentar


Årstad IL fotball benytter seg av gravatars.