Etter noen stille år for jente og damefotballen i Årstad, er det igjen et damelag klar for seriespill

Det har vært holdt igang en treningsaktivitet i flere år, og det har vært gjort noen forsøk med å komme igang med lagspill i serier, men først nå har det lykkes. Kanskje skyldes det at det er kommet en høgskole i nærheten, men i hovedsak består laget av fastboende i nærområdet, med noen høyskolestudent-innslag. 
De fleste er riktignok studenter, men da og fra universitet og andre utdanningsetater. Det har vært mange innom, ikke minst studenter, men mange er ofte på vei andre steder etter endt studie. Eller så har de og andre ting samtidig som de vil fokusere på.  Det er og flere spillere som har kommet over i arbeidslivets rekker. 

Uansett, så er det ganske spennende med en helt ny spillergruppe og et nyoppstartet lag. Det er flere flinke spillere med, som har spilt en del fotball tidligere, men som av ulike grunner ikke har kunnet trene for ofte. Årstad damelag blir et tilbud for de som har lyst til å fortsette med å spille fotball, selv om de ikke har anl til å stille på flere treninger i uken. 

Nytt for året er at det nå er blitt 5. div for kvinner. Så - da må vi starte der. Vi har kommet i en forholdsvis tøff pulje, med flere lag fra klubber som har mange spillere å velge i. På mange måter kan  5. div bedre enn 4. div. 

Målet for laget er på våren å klare å komme seg blant de beste, for slik å komme seg videre til sluttspill for opprykk til 4. div. Det burde være fullt mulig med den spillergruppen som vi nå har fått. Men - som sagt, laget er ikke for samspilt, og enda litt sårbar med tanke på at kamper kan kollidere med jobb etc. 

Det dukker og stadig nye spillere opp, og vi ønsker alle velkommen!!
Vi har trivselsgaranti! Det er en superhyggelig og veldig inkluderende gjeng ! :-) 

 Så får vi bare se hvordan det utvikler seg videre med seriespill..nesten litt for spennende ... og forhåpentligvis kommer det og snart grønt gress på Rautjern etter hvert.. 

Lisa Hope

31.03.2015