Suksess med ny seniorfotball-cup !!Det ble og cup i 201 !! Da i helgen 21. og 22. mars, helgen før påske. Denne gangen hadde vi en dag med strålende sol i innledende runder lørdagen, men så ble det surt og kaldt når finalene skulle spilles søndagen. Men - det ble en jevn og spennende finale mellom Gneist og Kronstad !! Til slutt gikk Gneist av med seieren 2-0, og ble da vinner av BergensCupen 2015 !! Vi gratulerer så mye !! Kronstad deltok og i fjor, og kom og til finalen da, men denne gangen ga de finalemotspillere langt større motstand, og kunne lett å utlignet etter at de flere ganger kom aleine igjennom med keeper. Kronstad sin målvakt gjorde ellers sitt for at Gneist ikke fikk inn mål før i 2. omgang, og ble kåret som finalens beste spiller! :-) Igjen gratulerer til begge de to finalelagene, og velkommen igjen til neste år !! :-D

Se ellers link for facebook-side til BergensCupen 2015:

BergensCupen 2015


***

Årstad Fotball
arrangerte fotball-cupen "BergensCupen" for dame og herre senior første gang 12. og 13. april 2014. I denne cup-premieren ble det kun herre-gruppe, noe som vel skyldes at det var oppstart av påskeuken. Likevel, og til tross for en temmelig våt innledende runde, så ble det cupen en suksess, og en god erfaring, med bare positive tilbakemeldinger om at dette var et positivt initiativ ! Så da er vi og klar for neste år !! :-)

I løpet av en halvannen måned meldte 10 lag seg på. I innledende runder med pøsregn fikk alle lagene 4 innledende kamper. Gneist utmerket seg både med seire men og som det eneste laget som fikk rødt kort. 
Men fotball er fotball. I semifinaler søndag - i litt bedre vær - røk et ungt  Gneistlag ut, slått av en gjeng fra Krohnstad, med en litt mer gjennomsnittlig høyere alder. 

I den andre semifinalen så det ut som om Hordvik skulle gå av med seier - men Ny-Krohnborg kom seg til finale ved kampslutt. 
Ny-Krohnborg stilte mannsterk antallmessig - og var vel nærmest dobbelt så mange som Krohnstad, som nok begynte å kjenne det i beina etter flere tøffe kamper.

Det ble Ny-Krohnborg som gikk av med en forholdsvis overlegen seier i finalen, og vant dermed den første utgaven av "BergensCupen" - 2014. 
I premie til 1. og 2. plass vanket det pokal, vinnerne fikk og sjampis og kampball - signert av alle spillerne som deltok i finalen. 
Krohnstad gikk av med pris for beste spiller, v / Stian "Myggen" Hesjedal.

Vi gratulerer Ny-Krohnborg med seier i premiereutgaven av "BergensCupen" 2014 !!

Ser fram til neste år - 2015 - med grupper i både herre og dameklasser ! :-)
For både 7'er og 11'er.

Da vil det og avvikles på ny bane på Rautjern... :-) da ev i tillegg til Krohnsminde.

Se flere bilder og lese mer info rundt "Bergenscupen" 2014? Se egen arrangementside på facebook: "Bergenscupen" 2014

Det vil komme mer info om cup-avvikling i 2015 etter hvert !
Til da - send gjerne melding til bergenscupen@gmail.com eller arstad.fotball@gmail.com